Opdateret d. januar 19, 2021 by Frederik – RoboTest.dk

Bedste robotstøvsugere 2021

Find den rigtige robotstøvsuger til dig

Robotest.dk – Anmeldelser af robotstøvsugere

Her på Robotest.dk finder du alt, hvad du har brug for at vide, om robotstøvsugere og andre robotter til hjemmet. Du kan læse anmeldelser og se, hvilke robotstøvsugere der klarer sig bedst i test, ligesom du kan se prissammenligninger på robotstøvsugere fra forskellige forhandlere.

Populære mærker

Populære modeller

Model:Score:Køb:
irobot-roomba-966
Roomba 966
10/10Tjek pris »
xiaomi-roborock-s50
RoboRock S50
9/10Tjek pris »
irobot-roomba-980
Roomba 980
9/10Tjek pris »
Miele-RX1-scout
Scout RX1
7/10Tjek pris »

Roomba 616
6.5/10Tjek pris »
Electrolux-Pure-i9
Pure I9
7/10Tjek pris »
Dyson-360-eye
360 Eye
8.5/10Tjek pris »

 

Fordele ved robotstøvsugere

En robotstøvsuger er en rigtig god investering i dig selv og familien. Den frigiver nemlig en masse tid til alt det sjove. Ved rundspørger er det typisk ”rengøring”, der er den helt store tidsrøver i familien, og de fleste ville ønske, at de kunne bruge mindre tid på det, uden at hjemme så mindre rent ud. Det er muligt med en robotstøvsuger – eventuelt suppleret med en robotgulvasker.

Derfor skal du købe en robotstøvsuger:

  • Robotstøvsugeren sparer dig tid
  • Robotstøvsugeren kan gøre rent, mens du er på arbejde eller sover
  • Robotstøvsugeren lader dig slippe for en dårlig arbejdsstilling

Selvom der er tale om en lidt højere engangsydelse, er prisen hurtigt tjent hjem igen i arbejdstimer; sammenlignet med at bruge tiden selv eller at hyre professionel rengøringshjælp. Og så kan robotstøvsugeren køre, så ofte du har brug for det. Den kører gerne hver eneste dag, mens du er på arbejde, så du og familien kan komme hjem til et ryddeligt gulv, hvor der er tid til at lege, snakke eller på anden måde hygge sig sammen.

Robotstøvsuger test

Her på Robotest.dk kan du læse en masse forskellige anmeldelser og se en masse forskellige test af de bedste robotstøvsugere på markedet. Det giver dig et bedre grundlag for at vælge dén robotstøvsuger, der passer bedst til dit behov og din økonomi. Det giver dig også et overblik over de forskellige forhandlere på markedet, og hvor du kan finde den robotstøvsuger, du søger, til den laveste pris.

Nogle af de robotstøvsugere, der udmærker sig i test, er:

Det, der kigges på i test, er blandt andet robotstøvsugerens evne til at navigere rundt i boligen, dens evne til at passe på møbler (f.eks. bordben og paneler), arbejdstiden, effektiviteten, muligheden for timerfunktion (så robotstøvsugeren f.eks. kan sættes til at støvsuge, mens huset er tomt) og støjniveauet.

De støvsugere, der udmærker sig i test, er typisk støjsvage robotstøvsugere, der arbejder målrettet og hurtigt uden at efterlade mærker på møbler og paneler – og hvor gulvet efterlades lige så rent som ved en manuel støvsugning.

 

Robotstøvsuger bedst i test

Forskellige test har forskellige resultater, men fælles for dem er, at iRobot typisk er blandt topscorerne. Mange robotstøvsuger test er i 2019 enige om, at iRobot Roomba 966 – som er den nyeste model fra iRobot – fortjener en 1. plads. Den rengør simpelthen hurtigere og mere effekt end de øvrige robotstøvsugere på markedet – men prisen ligger også i den høje ende.

Læs mere om iRobot Roomba her

Bedste robotstøvsuger

Hvilken af markedets robotstøvsugere, der er den bedste robotstøvsuger, er langt hen ad vejen en smagssag. Du kan selvfølgelig læse forskellige anmeldelser og tage ”Bedst i test” til efterretning, men den bedste robotstøvsuger for naboen er ikke nødvendigvis den bedste for dig. Det afhænger blandt andet af dine behov og dit budget.

Ønsker du et supplement til egen rengøring, der kan tage det værste støv i løbet af ugen, hvorefter du selv står for den grundige rengøring, eller forventer du en maskine, der efterlader gulvet pletfrit? Det har også betydning, om der er børn og pelsdyr i hjemmet, hvordan boligen er indrettet i forhold til kroge, møbler og dørtrin, så der er lidt at overveje, når du skal finde den perfekte robotstøvsuger til dit hjem. Har du kæledyr, bør du måske kigge på et robotstøvsuger til hundehår.

Robotstøvsuger pris

Generelt er en robotstøvsuger en lidt dyrere investering; det skyldes naturligvis, at der er tale om en robot, der består af teknologi, som er i stand til at udføre en opgave, der tidligere krævede menneskelig arbejdskraft. Priserne på robotstøvsugere svinger dog en del, så der kan være penge at spare. Det skal selvfølgelig opvejes imod kvaliteten, der også svinger meget. Søger du en robotstøvsuger til dyrehår, vil du typisk skulle betale lidt mere, end hvis du blot søger en robotstøvsuger, der kan klare det værste støv. En billig robotstøvsuger kan bruges som supplement til rengøringen, men du kan også vælge en kvalitets robotstøvsuger med gulvvask funktion, der kan klare den primære rengøring.

Priserne på robotstøvsugere svinger fra omkring 1.000 kr. til omkring 8.000 for de mest solgte modeller. Severin ligger blandt de billigste, mens iRobot og Dyson ligger blandt de dyreste.

Robotstøvsuger tilbud

Netop fordi du hurtigt kommer af med 5.000 – 8.000 for nogle af de mest efterspurgte robotstøvsugere på markedet, er det værd at kigge efter de gode tilbud. Heldigvis forhandles robotstøvsugere efterhånden rigtig mange forskellige steder, og det øger chancen for, at du kan finde den robotstøvsuger, du har udset dig, til en rigtig god pris.

Her på Robotest.dk kan du altid finde forhandlere med gode robotstøvsuger tilbud, så du er sikker på ikke at betale for meget for din nye rengøringsmakker.

Øvrige robotter til hjemmet

Efterhånden som tid bliver en mangelvare, popper der nye robotter op, der skal lette hverdagen for os. Robotstøvsugeren har i mange år været den mest populære husrobot, og det er den da også fortsat. Flere og flere tilegner sig en robotstøvsuger for at undgå at bruge tid på at holde huset rent, så der er mere tid til familien og andre hyggelige ting.

Nogle af de øvrige robotter, der typisk ses i de danske hjem, er robotgulvvaskere og robotplæneklippere. Især sidstnævnte bruges både af erhverv og private med store græsarealer, der tager lang tid at holde manuelt.

Her på Robotest.dk vil du også kunne læse sammenligninger, test og anmeldelser af robotgulvvaskere, robotplæneklippere og øvrige husrobotter, der kan lette din hverdag.

Lad den selvkørende støvsuger klare det

I vores travle hverdag, hvor meget af tiden går med arbejde, madlavning og børnepasning, er et af de områder, hvor du nu kan spare tid, nemlig rengøring. Når du har fået din nye selvkørende robot støvsuger, så er det bare at nyde den ekstra frihed som du nu kan bruge sammen med familien eller andre vigtigere ting.

Automatisk støvsuger

Din nye robotstøvsuger kan klare det meste selv, eller med hjælp via en app. Din robotstøvsuger kan nemlig selv finde ud af at køre hen til sin ladestation, hvis den løber tør for strøm, før den er færdig med at gøre dit gulv rent. Du kan også tidsindstille den til at gøre rent imens du er på arbejde, eller når der ikke er nogen mennesker i huset. Derved undgår man helt at blive påvirket af den, og du kommer altid hjem til et helt rent gulv.