Opdateret d. januar 19, 2021 by Frederik – RoboTest.dk

Xiaomi Roborock Robotstøvsuger

Med en Xiaomi robotstøvsuger får du en innovativ robotstøvsuger til en god pris.

Som navnet antyder, er Xiaomi kinesisk, og der er tale om robotstøvsugere af rigtig høj kvalitet til nogle meget overkommelige priser. De ældre versioner af robotstøvsugeren hed bare ”Xiaomi” og var uden moppefunkion, men de nyere og forbedrede modeller hedder ”Xiaomi Roborock”. Du får ikke et stort udvalg, som hvis du kigger på iRobot Roomba modellerne; faktisk er der kun tale om én eneste model i to forskellige farver – men til gengæld en all-round model, som de fleste vil have glæde af.

 

Xiaomi Roborock Mi 2 S55 (S50) – Robotstøvsuger med moppefunktion

ButikPris:TrustPilot:
roboteksperten-logoTjek pris »8,6/10
Skousen-robotstoevsugerForhandler ikke8,4/10
Forhandler ikke8,8/10
Forhandler ikke8,6/10

Her får du en powerfuld støvsuger, der egnes til små såvel som store boliger, da robotstøvsugeren har en maksimal arbejdstid på imponerende 150 minutter. Med en Xiaomi Roborock S55/S50 (også kaldet Xiaomi Roborock Mi 2) får du en smart robotstøvsuger, der kan styres via app eller stemmestyring, som har timerfunktion, interaktiv skanningsfunktion af dit hjem og en masse andre smarte features, der placerer teknologien på et meget højt niveau sammenlignet med konkurrenterne.

Sugeevnen er rigtig god, og anmeldere rundt omkring i verden er meget imponerede. Og så er det et ekstra plus, at Xiaomi Roborock er med moppefunktion. Vær dog opmærksom på, at moppefunktionen kræver en våd klud, der sættes på – og at der altså ikke er tale om en decideret robotgulvvasker med pumpe som ved de dyrere modeller.

Xiaomi Roborock fås i to forskellige farver, som indikeres ved forskellige modelnumre (S55 og S50). Farven er den eneste forskel.

  • Pris: 3.499 kr.
  • Maksimal arbejdstid: 150 minutter
  • Med moppefunktion

Derfor skal du købe en Xiaomi robotstøvsuger

Der er mange gode grunde til at investere i en robotstøvsuger, men først og fremmest er det tidsbesparende. Og er der noget danskerne er enige om, at de er i underskud af, så er det tid. Hverdagen går hurtigt op i logistik, indkøb, madlavning og rengøring, og det efterlader ikke meget tid til alt det sjove. En robotstøvsuger kan købe dig lidt ekstra tid, og da der med en Xiaomi robotstøvsuger også er moppefunktion, behøver du heller ikke at vaske gulv lige så ofte. Samlet set kan det frigive flere timer hver eneste uge. Robotstøvsugeren er grundig og effektiv, og prisen er til at betale for de fleste.

Xiaomi robotstøvsuger tilbud

De fleste robotstøvsugere koster mellem 1.000 og 8.000 kr., og her placerer Xiaomi sig godt med sine 3.499 kr., som desuden afspejler en rigtig effektiv robotstøvsuger. Selvom prisen generelt er god i forhold til lige så effektive konkurrenter på markedet, kan det lokke de fleste, hvis der kan spares lidt ekstra penge. Her på siden kan du få et samlet overblik over forhandlere og deres priser og dermed finde den forhandler, der i øjeblikket har den laveste pris på en Xiaomi robotstøvsuger.

Vær opmærksom på, at priserne typisk er opgivet uden fragt, og at der kan være relativt store forskellige på fragtpriser hos de forskellige forhandlere. Det er dermed ikke nødvendigvis den forhandler, der syner billigst, der egentlig er billigst, når fragten medregnes i prisen.