Opdateret d. november 15, 2019 by Frederik – RoboTest.dk

Severin Robotstøvsuger

Effektive robotstøvsugere til markedets laveste priser.

De fleste forbinder robotstøvsugere med noget dyrt og overflødigt, og det er da også sandt, at mange af markedets modeller ligger til den høje side rent prismæssigt, men her gør Severin en undtagelse. Anmeldelserne er meget flotte, trods en vejledende udsalgspris på bare 799 kr., så her er virkelig tale om en robotstøvsuger, hvor alle kan være med prismæssigt.

Severin Chili

ButikPris:TrustPilot:
Tjek pris »8,8/10
Skousen-robotstoevsugerTjek pris »8,4/10
roboteksperten-logoForhandler ikke-
Forhandler ikke-

Robotstøvsugeren fra Severin hedder Chili og går også under modelnavnene Severin FH-493820 og Severin RB7025. Der er tale om en rund og flad robotstøvsuger som fra de fleste andre robotstøvsuger produenter på markedet, men Severin Chili har synlige børste i begge sider for bedre at kunne opfange hår og skidt. Trods en meget lav pris, har Severin Chili en maksimal arbejdstid på hele 90 minutter. Det skal dog tages i betragtning, at den ikke opmåler hjemmet og navigere rundt på samme måde som de dyrere modeller, og derfor kan det tage den længere tid at klare støvsugningen.

De fleste robotstøvsugere på markedet har en støvbeholder på 500 ml eller mere, hvor beholderen på en Severin Chili kun er 350 ml. Til gengæld vinder den på højde og vægt, da den kun er 7 cm høj og ikke vejer mere end 1,5 kg. Det gør den dels nem at flytte rundt på, men den når også ubesværet ind under de fleste møbler. Og så har den – trods sin lave pris – trappegenkendelse, så den også kan bruges på førstesalen.

Én af de store ulemper ved en Severin Chili er støjniveauet, da modellen larmer mere end gennemsnittet. Men er det alligevel meningen, at støvsugeren skal køre, når huset er tomt, er det ingen hindring, og du kan få en rigtig god og effektiv robotstøvsuger til stort set ingen penge. Vær dog opmærksom på, at Severin Chili ikke har timerfunktion, så du skal manuelt starte den. Til gengæld har den stemmestyring.

Det siger sig selv, at en robotstøvsuger, der er så billig sammenlignet med de øvrige modeller på markedet, har nogle områder, hvor der er sparet. Det gælder især opladningstiden. De fleste robotstøvsugere oplades på 2 – 4 timer, mens det tager en Severin Chili 6,5 time at nå en fuld opladning.

  • Pris: 799 kr.
  • Maksimal arbejdstid: 90 min
  • Stemmestyring

En robotstøvsuger alle har råd til

Ønsker du dig markedets bedste robotstøvsuger, skal du ikke købe en Severin Chili, men har du ikke flere tusinde kroner til en rengøringsrobot, kan du med fordel købe en Severin robotstøvsuger. Den klarer støvsugningen ganske glimrende og koster ikke en bondegård.

Severin sørger for, at alle – uanset økonomisk situation – har mulighed for at få hjælp til den daglige rengøring. Det frigiver tid, der kan bruges på familien, din hobby eller bare at smække benene op i sofaen efter en lang arbejdsdag. Du kan med fordel tænde din Severin robotstøvsuger, når du tager afsted om morgenen. Så behøver du ikke at høre på den eller spekulere på at gå i vejen, og der er rent og pænt, til du kommer hjem.