Opdateret d. november 15, 2019 by Frederik – RoboTest.dk

Neato Robotstøvsuger

Ønsker du én af markedets bedste robotstøvsugere, skal du købe en Neato robotstøvsuger.

Det amerikanske firma Neato har for alvor vundet indpas hos danskerne, der er meget begejstrede for de smarte robotstøvsugere, der designmæssigt skiller sig en del ud fra de øvrige modeller på markedet. Neato robotstøvsugerne er nemlig helt flade i den ene side (D-formede), hvor langt de fleste robotstøvsugere, vi kender, er runde. På mange andre områder er Neato også nyskabende; de var blandt andet de første på markedet med robotstøvsugere med wifi-tilslutning og app-adgang, og også de første med laser navigation. Flere andre robotstøvsuger producenter er senere hoppet med på de smarte features, men det ændrer ikke på, at Neato typisk er ét skridt foran konkurrenterne.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de mest anmelderroste Neato robotstøvsugere. Modellerne er fra den nyeste serie i rækken; Neato Botvac.

Neato Botvac D3 Connected

ButikPris:TrustPilot:
roboteksperten-logoTjek pris »8,6/10
Skousen-robotstoevsugerForhandler ikke8,4/10
Forhandler ikke8,8/10
Forhandler ikke8,6/10

Blandt de billigste Neato robotstøvsugere finder du Neato Botvac 3D Connected. Den maksimale arbejdstid er kun på 45 minutter. Du skal dog ikke lade dig skræmme af, at driftstiden er så kort sammenlignet med blandt andet iRobots robotstøvsugere; det skyldes i særdeleshed det smarte laser navigationssystem, som Neato robotterne er udstyret med. På de 45 minutter kan en Neato Botvac 3D nemlig nå at støvsuge op imod 120 m2.

Én af ulemperne ved netop denne robotstøvsuger er dens højde på hele 10 cm, hvilket kan gøre det besværligt at komme til under visse møbler. Neato Botvac 3D har ikke timerfunktion, men til gengæld kan du styre den via en app.

  • Pris: 2.998 kr.
  • Maksimal arbejdstid: 45 mintutter
  • Smartphone app

Neato Botvac D4 Connected

ButikPris:TrustPilot:
roboteksperten-logoTjek pris »8,6/10
Skousen-robotstoevsugerForhandler ikke8,4/10
Forhandler ikke8,8/10
Forhandler ikke8,6/10

En Botvac D4 minder meget om en Botvac D3. Den har en længere driftstid, men er til gengæld også længere tid om at gøre rent. Den helt store forskel ligger i opladningstiden, der for en D4 kun er 1,6 time – hvor forgængeren havde en opladningstid på 3,5 time. Og så har den en større støvbeholder, så der går længere imellem tømninger.

Botvac 4D koster cirka 1.000 kr. mere end 3D, og for de penge får du en tilsvarende forbedring i form af timerfunktion, kortere opladningstid, større støvbeholder og en smule mindre støj.

  • Pris: 3.999 kr.

  • Maksimal arbejdstid: 75 minutter

  • Timerfunktion

Neato Botvac Connected

ButikPris:TrustPilot:
roboteksperten-logoTjek pris »8,6/10
Forhandler ikke8,8/10
Skousen-robotstoevsugerForhandler ikke8,4/10
Forhandler ikke8,6/10

Den originale Botvac Connected model er en robotstøvsuger i middelklassen rent prismæssigt. Den er meget effektiv og vandt blandt andet ”Bedst i test” i Tænk i 2017. På nogle områder klarer den sig bedre end de øvrige modeller, men på andre områder klarer den sig dårligere.

Neato Botvac Connected er én af få robotstøvsugere, der egner sig til store boliger. Den har en imponerende driftstid på 120 minutter og takket været det smarte navigationssystem, kan den støvsuge op imod 200 m2 på den tid. Den er til gengæld 3 timer om en fuld opladning, hvilket er meget sammenlignet med D4, og den larmer mere end de øvrige modeller.

  • Pris: 4.999 kr.

  • Maksimal arbejdstid: 120 minutter

  • Velegnet til store boliger