Opdateret d. november 15, 2019 by Frederik – RoboTest.dk

Robotstøvsuger fra LG

Vælg en effektiv og billig robotstøvsuger fra LG.

LG er kendt for alt fra hvidevarer til TV og mobiltelefoner, og de laver naturligvis også robotstøvsugere, der både er billige og meget effektive. Serien hedder Hom-Bot, og fælles for robotterne er, at de klarer sig godt i diverse tests.

 

LG VR6270LVOB Hom-Bot 

ButikPris:TrustPilot:
Tjek pris »8,8/10
Skousen-robotstoevsugerTjek pris »8,4/10
roboteksperten-logoForhandler ikke8,6/10
Forhandler ikke8,6/10

Med denne model får du en robotstøvsuger, der gør effektivt rent – helt ud i kanterne. LG Hom-Bots har en masse forudindstillede programmer, så du kan vælge dit yndlingsprogram eller prøve noget nyt. Der er tale om en lidt ældre model, der var testvinder tilbage i 2013, men det er stadig en god robot til en meget rimelig pris.

Den er rimelig lydsvag og kan rengøre op imod 150 m2 på de 100 minutters driftstid, og hvis ikke de 100 minutter er nok, kører den selv til ladestationen og genoptager efterfølgende arbejdet. LG VR6270LVOB har en beholderkapacitet på 0,6 liter, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tømning særlig tit. Modellen fungerer ikke med LG smartphone app.

  • Pris: 3.289 kr.
  • Maksimal arbejdstid: 100 minutter
  • Beholder på 0,6 liter

LG VR8600OB Hom-Bot

ButikPris:TrustPilot:
roboteksperten-logoTjek pris »8,6/10
Skousen-robotstoevsugerTjek pris »8,4/10
Tjek pris »8,8/10
Tjek pris »8,6/10

Her får du én af testvinderne fra LG. Dels er prisen rigtig fornuftig, og dels er modellen forbedret siden forgængerne. Det betyder blandt andet, at den fungerer med smartphone app, og at den har virtuel vægfunktion. Til gengæld er beholderstørrelsen nedprioriteret, hvilket betyder en kapacitet på kun 0,3 liter. Køretiden er 100 minutter, og denne Hom-Bot er stadig blandt de lydsvage, men meget effektive af slagsen.

En LG VR8600OB Hom-Bot hører også til blandt de robotstøvsugere, der giver gulvtæpperne en udmærket støvsugning. Når den rammer et gulvtæppe, tilpasser den automatisk støvsugningen hertil. På den måde fungerer den effektivt også her og undgår at sidde fast.

  • Pris: 3.499 kr.
  • Maksimal arbejdstid: 100 min
  • Smartphone app og virtuel vægfunktion

LG VR8601RR Hom-Bot

ButikPris:TrustPilot:
roboteksperten-logoTjek pris »8,6/10
Forhandler ikke8,8/10
Forhandler ikke8,6/10
Skousen-robotstoevsugerForhandler ikke8,4/10

Denne LG robotstøvsuger er den dyreste blandt de tre anmeldte her på siden; der er dog ikke den store prisforskel, og det er muligt at finde robotstøvuger tilbud, der periodisk lader den dyre model være billigere end de øvrige.

Man kan dog undre sig lidt over, at denne model er den dyreste. Den skiller sig godt nok ud ved at være rød, men derudover har den ikke smartapp funktion, og den har kun en beholderkapacitet på 0,3 liter. De øvrige funktioner minder om de andre LG robotstøvsugere med en maksimal arbejdstid på 100 minutter, virtuel vægfunktion, skemalægning og en masse forudindstillede programmer. Og så er den naturligvis lige så lydsvag, hvilket for mange er et plus.

  • Pris: 4.049 kr.
  • Maksimal arbejdstid: 100 minutter

 Hvilken LG robotstøvsuger skal jeg vælge?

Af de tre nævnte LG robotstøvsugere, får LG VR8600OB Hom-Bot de bedste anmeldelser. Det er en kombination af de mange smarte features og den meget overkommelige pris, som gør denne robotstøvsuger særligt attraktiv. Den er hurtigt, effektiv og grundig – helt ud i hjørnerne. Og så er den samtidig lydsvag og oplader på meget kort tid. Kort sagt er det et rigtig godt valg, hvis du ønsker en billig og effektiv robotstøvsuger, der nemt og hurtigt kan klare den daglige støvsugning.