Opdateret d. november 15, 2019 by Frederik – RoboTest.dk

Electrolux Robotstøvsuger

Electrolux laver massere af elektronik til hjemmet, og naturligvis er robotstøvsugere ikke nogen undtagelse. Electrolux robotstøvsugere skiller sig ud fra de andre ved deres trekantede design. Denne trekantede form kan være en fordel, når de robotstøvsugerne skal helt ind til alle kanter og i alle hjørner.

Med en robotstøvsuger fra Electrolux får du god valuta for pengene, og et godt rent gulv!

Electrolux Pure i9

ButikPris:TrustPilot:
Tjek pris »8,8/10
Skousen-robotstoevsugerTjek pris »8,4/10
roboteksperten-logoTjek pris »8,6/10
Tjek pris »8,6/10

Ved første øjekast skiller Electrolux’s robotstøvsuger, Pure i9, sig ud med sin trekantede form. Det er ikke helt tilfældigt at de har valgt lige netop denne form til deres robotstøvsugere. Formen er nemlig med til at gøre det nemmere for deres modeller at komme helt ind langs væggene, og ind i hver en krog og hjørne. Med sine 2.5kg er denne model noget lettere end konkurrenterne fra eks. iRobot roomba. Også højden er lidt lavere end roomba, og de andre konkurrenter, nemlig 8.5cm. Den lave højde gør at den er perfekt til hjem med lave sofaer, hvor andre modeller måske kan have svært ved at komme ind under og give en ordenlig rengøring.

Hvis du ønsker en stille robotstøvsuger, så er det ikke denne model der scorer bedst her. Den skaber en anelse mere støj end de andre robotstøvsugere, men med mindre du ønsker at gøre rent om natten, så er det sjældent at det faktisk viser sig som et problem.

Med en Electrolux Pure I9 får du en særdeles god robotstøvsuger, som scorer meget højt i diverse tests, men den koster også derefter. 

Fordele ved Electrolux Pure I9:

  • Smartphone App
  • Smart kamera og laser
  • Timerfunktion
  • Fjernbetjening