Opdateret d. januar 19, 2021 by Frederik – RoboTest.dk

Dyson Robotstøvsuger

Dyson har altid lavet kvalitetsstøvsugere, og det er ingen undtagelse når det kommer til robotstøvsugere. Med en Dyson robotstøvsuger er du garanteret et rent gulv. 

Dyson 360 Eye

ButikPris:TrustPilot:
Tjek pris »8,8/10
roboteksperten-logoTjek pris »8,6/10
Skousen-robotstoevsugerTjek pris »8,4/10
Forhandler ikke8,6/10

Dysons robotsøvsuger, Dyson 360 Eye, er en smart robotstøvsuger, som klarer sig rigtig godt på mange forskellige typer gulve. Det er til dels på grund af de smarte larvefødder, der gør at den ikke har nogen problemer med at klare gulvtæpper og andre ufordringer.

Dyson 360 Eye er en flot robotstøvsuger, som udstråler kvalitet. Den robuste bygning giver dig den rigtig følelse af den kvalitet, som Dyson altid garanterer. Dyson 360 Eye er bygget anderledes end mange andre robotstøvsugere, da den er højere og mindre i sin bygning. Det gør at den nemt kan komme godt ind i krogene i huset, med det lille minus, at den kan have svært ved at komme under lave møbler, hvis du for eksempel har en lav sofa i stuen. Dyson har valgt denne form på grund af den meget kraftfulde motor, som de har lagt i den.

Som alle andre dyson produkter er der tænkt over detaljerne. Det kommer især til udtryk, når man skal skilde den ad for at tømme beholder, rense for støv og så videre.

Intelligent robotstøvsuger med kamera

Et af de punkter, hvor denne robotstøvsuger rigtig står ud fra konkurrenterne er den måde at den navigerer på. Den har et 360 kamera på toppen, heraf navnet, som den bruger til at navigere med. De fleste robotstøvsugere bruger lasere, og bumper ind i forskellige ting, for at finde ud af hvor den kan gå.
Dyson benytter kameraet til at skabe et kort over rummene, så den nemt kan finde rundt og ved hvor den har været og ikke været. Dette er med til at give en rigtig god rengøring af dit gulv. Støvsugeren er også, på grund af kameraet, smart nok til at undgå at ramle ind i hunde og katte, som så mange andre robotstøvsugere gør normalt.

En robotstøvsuger med fantastisk sugeevne

Dyson støvsugere er kendt for at have en utrolig god sugeevne, og det er bestemt ikke nogen undtagelse, når det kommer til deres robotstøvsugere. Dette er også et af de punkter, hvor denne model virkelig stråler, og sørger for at der ikke bliver efterladt noget skidt på gulvet.
Robotstøvsugeren benytter sig også af dysons smarte teknologi med 8 cycloner, som skaber nok centrifugering til at opfange mikroskobiske partikler og fange dem i sin støvbeholder.

Betjen via smartphone app

Som de fleste nyere robotstøvsugere, er det også muligt at betjene denne robotstøvsuger med en app. Appen giver dig rig mulighed for at arrangere hvor og hvornår at robotten skal gøre rent i dit hus. På den måde kan du sikre dig, at du altid kommer hjem til et rent gulv, og du kan bruge tiden på noget vigtigere end rengøring.

Kan klare mindre dørtrin

Dyson 360 Eye kan klare dørtrin op til 1.5 cm, hvilke gør at den kan rengøre flere rum. Hvis den har brug for at blive opladt, så vender den selv tilbage til ladestationen, oplader og vender tilbage til sin opgave, når den er opladt.

En Dyson 360 Eye kan bl.a.:

  • Styr med smartphone app
  • Robotstøvsuger med indbygget kamera
  • Kan køre over dørtrin
  • Robotstøvsuger med larvefødder
  • Kan rengøre gulvtæpper