Opdateret d. november 18, 2019 by Frederik – RoboTest.dk

Billig robotstøvsuger 

Køb en billig robotstøvsuger og slip for snavsede gulve. 

Da robotstøvsugeren kom på markedet i 2001, var den en dyr fornøjelse, der kun var de velhavende forundt. Siden er efterspørgslen eksploderet, og i dag produceres robotstøvsugere i alle prisklasser. De billigste modeller fås til omkring 600 kr., mens størstedelen af robotstøvsugerne koster fra 2.000 kr. – 8.000 kr., afhængigt af modellen. Med jævne mellemrum er der også gode robotstøvsuger tilbud at finde, og så er det om at være hurtig 

Pris og kvalitet hænger sammen 

Det er med robotstøvsugere, som det også er med mange andre ting; pris og kvalitet hænger sammen. Dermed ikke sagt, at det absolut er den dyreste model, der er den bedste på markedet, men forvent ikke en pletfri støvsugning, hvis du vælger én af discountmodellerne.  

De billige robotstøvsugere til 600 – 1.000 kr. kan være et udmærket supplement til hverdagsrengøringen. De kan fjerne det værste støv på gulvet, men efterlader typisk skidt og hår. Du må heller ikke forvente, at de går i alle krogene, og de er typisk rimelig støjende og langsomme. En billig robotstøvsuger er velegnet til at klare den overfladiske rengøring, mens familien er ude af huset, hvor støj og tidsforbrug ikke betyder det store. 

 

Billig robotstøvsuger – Vælg en Severin  

Skal det være billigt, men stadig en robotstøvsuger der faktisk klarer en ganske udmærket støvsugning, bør du vælge en Severin robotstøvsuger. Severins robotter er blandt de billigste på markedet, men de klarer sig ganske fortrinligt i tests – prisen taget i betragtning. Især Severin Chili robotstøvsuger (Severin RB7025), der har en vejledende udsalgspris på kun 899 kr., udmærker sig blandt de billige modeller. 

De smarte børster, som støvsugeren er udstyret med, lader den samle skidt og snavs; også fra hjørner og kroge. Den har en relativt kort ”arbejdstid”, men larmer lidt mere end de dyrere modeller. Til gengæld er den udstyret med trappegenkendelse, så den snildt kan gøre rent på førstesalen uden at styrte ned, og den kører med et tre-trins rengøringsprogram, der sikrer en effektiv rengøring. 

Med en Severin Chili får du en ganske god robotstøvsuger til en meget overkommelig pris. Du må ikke forvente skinnende rene gulve, men til støvsugning i dagligdagen gør den et godt stykke arbejde. Vær dog opmærksom på, at Severin Chili ikke har timer-funktion, så du skal være hjemme til at tænde den.  

 

ButikPris:TrustPilot:
Tjek pris »8,8/10
Skousen-robotstoevsugerTjek pris »8,4/10
roboteksperten-logoForhandler ikke-
Forhandler ikke-

Betal mere og få mere 

Du behøver ikke investere mange tusinde kroner i en robotstøvsuger, men hvis du er villig til at betale lidt mere, kan du vælge mellem nogle af bestseller robotstøvsugerne fra iRobot Roomba. Til mellem 2.000 og 3.000 kr., kan du blandt andet vælge mellem følgende modeller, der alle klarer sig godt i tests: 

  • iRobot Roomba 615 
  • iRobot Roomba 772  

Hvilken af ovenstående modeller, du bør vælge, afhænger af dine præferencer. De klarer sig alle godt og har gode anmeldelser. Nogle er med timerfunktion, andre fokuserer på en så kort driftstid som muligt, og andre igen er meget støjsvage.  

Til prisen bliver du nødt til at prioritere, for du får ikke det hele for 2.000 – 3.000 kr., men du kan få en ganske god robotstøvsuger, der lever op til de fleste af dine krav.